Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Peña, Roberto J."'
Autor:
Guzmán, Carlos, Mondal, Suchismita, Govindan, Velu, Autrique, Jorge E., Posadas-Romano, Gabriel, Cervantes, Fausto, Crossa, Jose, Vargas, Mateo, Singh, Ravi P., Peña, Roberto J.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology June 2016 69:327-333
Publikováno v:
Wheat quality for improving processing and human health
Gilberto Igrejas; Tatsuya M. Ikeda; Carlos Guzmán. . Wheat quality for improving processing and human health, Springer International Publishing, 557 p., 2020, 978-3-030-34162-6 ; 978-3-030-34163-3. ⟨10.1007/978-3-030-34163-3_6⟩
Wheat Quality For Improving Processing And Human Health ISBN: 9783030341626
Gilberto Igrejas; Tatsuya M. Ikeda; Carlos Guzmán. . Wheat quality for improving processing and human health, Springer International Publishing, 557 p., 2020, 978-3-030-34162-6 ; 978-3-030-34163-3. ⟨10.1007/978-3-030-34163-3_6⟩
Wheat Quality For Improving Processing And Human Health ISBN: 9783030341626
Wheat, barley and rye are sources of gluten and diverse food products are made from the grains of these cereals. Despite some species-specific differences, the molecular properties of the gluten proteins show similar characteristics in forming a uniq
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cc7cf5f160ac03f9a447882790ed06ab
https://hal.inrae.fr/hal-02936248
https://hal.inrae.fr/hal-02936248
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monneveux, Philippe, Reynolds, Matthew P., Trethowan, Richard, González-Santoyo, Hector, Peña, Roberto J., Zapata, Felipe
Publikováno v:
In European Journal of Agronomy 2005 22(2):231-242
Autor:
Wang Aili, Yoshida Hisashi, Appels Rudi, Ma Wujun, Wang Linhai, Xia Xianchun, Kolman María A, Lerner Silvia E, Rogers William J, Branlard Gerard, Peña Roberto J, Ikeda Tatsuya M, Liu Li, Yan Yueming, He Zhonghu
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 10, Iss 1, p 124 (2010)
Abstract Background Low-molecular-weight glutenin subunits (LMW-GS) play a crucial role in determining end-use quality of common wheat by influencing the viscoelastic properties of dough. Four different methods - sodium dodecyl sulfate polyacrylamide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd3028728bb24472ba65c5a7b4f49772
Autor:
Ikeda, Tatsuya M., Guzman, Carlos, Juhasz, Angela, Rogers, John, Shewry, Peter, Lullien-Pellerin, Valerie, Chulze, Sofia, Chibbar, Ravindra, Branlard, Gerard, Peña, Roberto J.
Publikováno v:
13. International Wheat Genetics Symposium
13. International Wheat Genetics Symposium, Apr 2017, Tulln, Austria. 512 p
13. International Wheat Genetics Symposium, Apr 2017, Tulln, Austria. University of of Natural Resources and Applied Life Sciences (BOKU), 512 p., 2017
Proceedings 13th International Wheat Genetics Symposium. 2017; 13. International Wheat Genetics Symposium, Tulln, AUT, 2017-04-23-2017-04-28, 71
13. International Wheat Genetics Symposium, Apr 2017, Tulln, Austria. 512 p
13. International Wheat Genetics Symposium, Apr 2017, Tulln, Austria. University of of Natural Resources and Applied Life Sciences (BOKU), 512 p., 2017
Proceedings 13th International Wheat Genetics Symposium. 2017; 13. International Wheat Genetics Symposium, Tulln, AUT, 2017-04-23-2017-04-28, 71
The Expert Working Group (EWG) on Improving Wheat Quality for Processing and Health of the Wheat Initiative, established in 2015, aimed to maintain/improve the quality of high-yielding wheat under varying environmental conditions. This EWG focuses on
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cd9b166c3499236066091e863c829622
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01595492/file/Tatsuya2017IWGS_1.pdf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01595492/file/Tatsuya2017IWGS_1.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.