Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Peña, Fiorela"'
Autor:
Martínez, Patricia1 (AUTHOR), Peña, Fiorela1 (AUTHOR), Bello-Pérez, Luis A.2 (AUTHOR), Yee-Madeira, Hernani3 (AUTHOR), Ibarz, Albert4 (AUTHOR), Velezmoro, Carmen1 (AUTHOR) cevs@lamolina.edu.pe
Publikováno v:
Potato Research. Jun2024, Vol. 67 Issue 2, p711-732. 22p.
Autor:
Martínez, Patricia, Betalleluz-Pallardel, Indira, Cuba, Alejandra, Peña, Fiorela, Cervantes-Uc, José M., Uribe-Calderón, Jorge A., Velezmoro, Carmen
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2022 132
Autor:
Martínez, Patricia, Peña, Fiorela, Bello-Pérez, Luis A., Núñez-Santiago, Carmen, Yee-Madeira, Hernani, Velezmoro, Carmen
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2019 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barraza-Jáuregui, Gabriela, Soriano-Colchado, José, Obregón, Jesús, Martínez, Patricia, Peña, Fiorela, Velezmoro, Carmen, Siche Jara, Raúl, Miano, Alberto Claudio
Publikováno v:
Universidad Privada del Norte
Repositorio Institucional-UPN
UPN-Institucional
instacron:UPN
Repositorio Institucional-UPN
UPN-Institucional
instacron:UPN
RESUMEN El presente trabajo tuvo como objetivo caracterizar física, funcional y estructuralmentemente los almidones extraídos de cinco variedades de papas nativas (Solanum tuberosum) var. Andígena: Águila (AG), Bretaña (BR), Manzana (MN), Perla
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d5a5e3fb1b859c6705603a324571e4ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista de la Sociedad Química del Perú; Vol. 85 Núm. 3 (2019): Revista de la Sociedad Química del Perú; 338-351
Journal of the Chemical Society of Peru; Vol. 85 No. 3 (2019): Journal of Sociedad Química del Perú; 338-351
Revistas Sociedad Química del Perú
Sociedad Química del Perú
instacron:SQP
Journal of the Chemical Society of Peru; Vol. 85 No. 3 (2019): Journal of Sociedad Química del Perú; 338-351
Revistas Sociedad Química del Perú
Sociedad Química del Perú
instacron:SQP
Acetylation is a chemical modification of the starch structure that consists of replacing a certain number of hydroxyl groups with acetyl groups using acetic anhydride. This process depends on certain factors, such as starch source, acetic anhydride
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::bac97bdbc72129bb19677750060784c9
http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/244
http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/244