Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Paznocht, L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Burešová, B., Kotíková, Z., Paznocht, L., Lachman, J., Podhorecká, K., Martinek, P.., Kurečka, M., Škvorová, P., Lampová, B., Kouřimská, L.
The effect of insect powder addition on the acrylamide formation in leavened and unleavened wheat bread and on the content of its main precursors in raw material was investigated. The samples under study were prepared form wholemeal wheat flour suppl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5aad506d0a7bb4bbf5f5cac44be2b603
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eliášová, M.1 eliasovam@af.czu.cz, Paznocht, L.1
Publikováno v:
Agronomy Research. 2017 Special Issue 2, Vol. 15 Issue S2, p1287-1294. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.