Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Payan, Claire"'
Autor:
Payan Claire, Gancel Anne-Laure, Omiliadis Konstantinos, Christmann Monika, Teissedre Pierre-Louis
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 02005 (2023)
Global warming is directly linked to a lower concentration of organic acids in grape berries. Because of this lack of organic acids, wines tend to have higher pH levels and low titrable acidity. Many important factors are impacted, such as the chemic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56eacd596cee4417922a82500b86a4f5
Autor:
Karastergiou Anna, Gancel Anne-Laure, Payan Claire, Christmann Monika, Teissedre Pierre-Louis
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 56, p 02030 (2023)
Nowadays, grape berries mature earlier due to climate change. Higher sugar contents are observed, whereas lower ones in organic acids, leading to increased pH values. Those biochemical changes have direct consequences on the balance and quality of wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a90d0c183cf4c84b5de86d450a037e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Payan, Claire, Gancel, Anne-Laure, Jourdes, Michael, Christmann, Monika, Teissedre, Pierre-Louis
Publikováno v:
Wine & Viticulture Journal; Summer2024, Vol. 39 Issue 1, p22-32, 9p