Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Pawłowska Agata Maria"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 26, Iss 2, Pp 183-194 (2022)
During storage, sea-buckthorn berries which are a valuable source of bioactive compounds, gradually lose their optimum mechanical properties and chemical characteristics. Mechanical and chemical properties of sea-buckthorn berries were examined in fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76e55263bdc249e4b3590ed8b4b364aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Oct2024, Vol. 14 Issue 20, p9392, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Żurek, Natalia, Pawłowska, Agata Maria, Pycia, Karolina, Potocki, Leszek, Kapusta, Ireneusz Tomasz
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); May2024, Vol. 14 Issue 9, p3859, 16p
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Apr2024, Vol. 14 Issue 8, p3468, 15p
Autor:
Pawłowska, Agata Maria, Żurek, Natalia, Kapusta, Ireneusz, De Leo, Marinella, Braca, Alessandra
Publikováno v:
Plants (2223-7747); Sep2023, Vol. 12 Issue 18, p3221, 13p
Publikováno v:
Foods; Dec2022, Vol. 11 Issue 24, p3988, 14p
Publikováno v:
In Food Chemistry 2009 112(4):858-862