Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Pavlešić, Tomislav"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saftić, Lara, Peršurić, Željka, Fornal, Emilia, Pavlešić, Tomislav, Kraljević Pavelić, Sandra
Publikováno v:
In Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis 20 February 2019 165:162-172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pavlešić, Tomislav1,2, Poljak, Sanja3, Ostojić, Dijana Mišetić4, Lučin, Ivana5,6, Reynolds, Christian A.3, Kalafatovic, Daniela3, Martinović, Lara Saftić3 lara.saftic@biotech.uniri.hr
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Oct-Dec2022, Vol. 60 Issue 4, p509-519. 11p.
Autor:
Birkić, Nada, Ožbolt, Eva, Reynolds, Christian A., Pavlešić, Tomislav, Lučin, Ivana, Andabaka, Željko, Saftić Martinović, Lara
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Feb2024, Vol. 250 Issue 2, p615-622, 8p
Autor:
Pavlešić, Tomislav1,2, Martinović, Lara Saftić2,3, Peršurić, Željka3,4, Maletić, Edi5, Mihaljević, Maja Žulj5, Stupić, Domagoj5, Andabaka, Željko5, Grgić, Zoran5, Pavelić, Sandra Kraljević1 sandrakp@uniri.hr
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Jan-Mar2022, Vol. 60 Issue 1, p11-20. 10p.
Autor:
Saftić Martinović, Lara, Birkic, Nada, Pavlešić, Tomislav, Planinić, Ana, Gobin, Ivana, Mišetić Ostojić, Dijana, Pedisić, Sandra
Publikováno v:
Agricultural Research; 20240101, Issue: Preprints p1-13, 13p
Kemijska karakterizacija hlapljivih spojeva pčelinje peludi od velike je važnosti za procjenu njezine kvalitete. Hlapljivi spojevi izolirani su metodom mikroekstrakcije vršnih para na krutoj fazi (SPME) koristeći dva različita vlakna različite
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::fb9840295d6a0467cfdca853aeff0f29
https://www.bib.irb.hr/1212916
https://www.bib.irb.hr/1212916
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pavlešić, Tomislav, Poljak, Sanja, Reynolds, Christian, Šustić, Alan, Saftić Martinović, Lara
The composition of honey is influenced by the botanical source and geographical area of the nectar from which it is derived. Unifloral honeys reach higher market values than multifloral ones due to their specific and reproducible aromas, which result
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::a2384b99601791ca9103e0c37ef94166
https://www.bib.irb.hr/1146260
https://www.bib.irb.hr/1146260