Zobrazeno 1 - 10
of 1 177
pro vyhledávání: '"Pauw E"'
Autor:
De Pauw, E., Chen, Y., De Keersmaecker, H., De Coninck, E., De Smet, L., De Geest, B., Braeckmans, K., Vervaet, C., Vanhoorne, V.
Publikováno v:
In International Journal of Pharmaceutics 25 August 2023 643
Publikováno v:
In Journal of Drug Delivery Science and Technology November 2022 77
Autor:
De Pauw, E., Tkalcec, B.J., Tack, P., Vekemans, B., Di Michiel, M., Brenker, F.E., Vincze, L.
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part B: Atomic Spectroscopy February 2022 188
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part B: Atomic Spectroscopy November 2018 149:190-196
Autor:
Baiwir, D., Mazzucchelli, G., Smargiasso, N., Quesada-Calvo, F., De Pauw, E., Malaise, M., Louis, E., Meuwis, M.-A.
Publikováno v:
In EuPA Open Proteomics December 2015 9:14-22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamaidia, M., Barez, PY., Carpentier, A., Lebecque, S., Miazek, K., Paul, A., Sriramareddy, SN., Staumont, B., Danthine, S., Deleu, M., Frederich, M., De Pauw, E., Delaplace, P., Delvigne, F., Goffin, D., Ongena, M., Duysinx, B., Louis, R., Cosse, JP., Willems, L.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 20, Iss s1, Pp 314-320 (2016)
Introduction. Over the centuries, bio-sourced compounds isolated from plants, insects and microorganisms have been a potent source of drugs for the treatment of human diseases. Literature. Bio-sourced extracts offer a wide diversity of compounds with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34e030f4adc84d39beb818763da08836
Autor:
Paul, A., Frederich, M., Uyttenbroeck, R., Hatt, S., Malik, P., Lebecque, S., Hamaidia, M., Miazek, K., Goffin, D., Willems, L., Deleu, M., Fauconnier, ML., Richel, A., De Pauw, E., Blecker, C., Monty, A., Francis, F., Haubruge, E., Danthine, S.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 20, Iss s1, Pp 337-352 (2016)
Description of the subject. Current trends suggest an increasing future demand for conventional meats, which indicates a strong need to shift this dependency to other alternative protein sources such as insects. Literature. From a nutritional point o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbd9d7a1f12c4084b5bd1e8e8ac130be