Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Paulson, Allan"'
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2015 19 Part A:733-743
Autor:
Paulson, Allan Thomas
A three part study is presented which examines the functional properties of plant proteins as they relate to textural and stability characteristics of protein-replaced meat emulsions. In the first chapter, the effects of cooking time (25 or 50 min) a
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2429/27182
Autor:
Paulson, Allan Thomas
Redhaven peaches treated with gibberellic acid (GA, 100 ppm) and ethephon (75 and 150 ppm) 21 and 46 days after full bloom were evaluated for enzymatic browning in the ripe fruit. Treated fruit had less browning than untreated fruit, and fruit treate
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2429/20889
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces 2003 31(1):207-217
Autor:
English, Marcia, Paulson, Allan, Green, R. J., Florek, Olga, Clifton, L. A., Arnold, Tom, Frazier, R. A.
Clupeine, a cationic antimicrobial peptide found in fish, is of interest as a food additive but non-specific binding of the peptide to anionic molecules reduces its antimicrobial activity. The overall positive charge of clupeine can be reduced by blo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::40bf733293817f575a9b3d95b2800d3e
Publikováno v:
In Biophysical Chemistry 2001 94(1):47-58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Handbook of Biopolymers and Biodegradable Plastics 2013:329-363
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Modern Biopolymer Science 2009:519-557