Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Paulo, Bruna Barbon"'
Autor:
Francisco, Cristhian Rafael Lopes, Paulo, Bruna Barbon, De Oliveira Júnior, Fernando Divino, Pereira, Ana Paula Aparecida, Pastore, Glaucia Maria, Prata, Ana Silvia, Alvim, Izabela Dutra, Hubinger, Miriam Dupas
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:878-885
Publikováno v:
In LWT May 2021 142
Autor:
Paulo, Bruna Barbon, Ramos, Fernanda de Melo, Feliciano, Marcelo D'ELIA, Prado, Danny Patiño, Silveira, Mariana Pereira, Alvim, Izabela Dutra, Prata, Ana Silvia
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 4, p759-772, 14p
Publikováno v:
In Particuology February 2019 42:163-175
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paulo, Bruna Barbon, 1992
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientadores: Ana Silvia Prata, Izabela Dutra Alvim Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: A microencapsulação por spray drying é frequentemente aplicada com sucesso para aromas¸ pigment
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::76a9e2dbf714445365e6c4e88fadd93c
Autor:
Paulo, Bruna Barbon1 brunabarbonpaulo@gmail.com, Ramos, Fernanda de Melo1, Prata, Ana Silvia1
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Dec2017, Vol. 40 Issue 6, pn/a-N.PAG. 8p.
Autor:
Fernandes, Bianca Cristina Nogueira, Paulo, Bruna Barbon, Guimarães, Maria Clara, Sarantopoulos, Claire Isabel Grigoli de Luca, de Melo, Nathália Ramos, Prata, Ana Silvia
Publikováno v:
Comprehensive Reviews in Food Science & Food Safety; May2022, Vol. 21 Issue 3, p2309-2334, 26p
Autor:
Paulo, Bruna Barbon, Oliveira Júnior, Fernando Divino de, Alvim, Izabela Dutra, Prata, Ana Silvia
Publikováno v:
Repositório do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Lipid oxidation is usually responsible for oil downgrading of spray-dried powders and it is strongly dependent on the storage conditions. Direct measurements of the oxygen uptake using cost-effective methods combined with the study of water adsorptio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f364b375b661b7ee8f2445d0154d00eb
http://repositorio.ital.sp.gov.br/jspui/handle/123456789/135
http://repositorio.ital.sp.gov.br/jspui/handle/123456789/135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.