Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Paul Singh, R."'
On the kinematics and efficiency of advective mixing during gastric digestion – A numerical analysis
Publikováno v:
In Journal of Biomechanics 28 November 2014 47(15):3664-3673
Publikováno v:
Food & Function; 9/21/2023, Vol. 14 Issue 18, p8229-8247, 19p
Publikováno v:
Britannica
Britannica, Encyclopædia Britannica, Inc., A paraître
Britannica, Encyclopædia Britannica, Inc., A paraître
International audience; Food preservation, any of a number of methods by which food is kept from spoilage after harvest or slaughter. Such practices date to prehistoric times. Among the oldest methods of preservation are drying, refrigeration, and fe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0bc80d16197d043d3f6723e11b015355
https://hal-anses.archives-ouvertes.fr/anses-02935021
https://hal-anses.archives-ouvertes.fr/anses-02935021
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 79(3):920-928
Publikováno v:
i-manager's Journal on Material Science. 8:17
Autor:
Bornhorst, Gail M., Paul Singh, R.
Publikováno v:
Annual Review of Food Science & Technology; 2014, Vol. 5 Issue 1, p111-132, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pan, Z., Paul Singh, R.
Publikováno v:
Lebensmittel-Wissenschaft + -I.E. Und Technologie. Food science + technology. Science + Technologie Alimentaire; November 2001, Vol. 34 Issue: 7 p437-444, 8p