Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Paul, I. C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mehrvash Varnasseri, Howbeer Muhamadali, Yun Xu, Paul I. C. Richardson, Nick Byrd, David I. Ellis, Pavel Matousek, Royston Goodacre
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 18, p 8347 (2021)
The authenticity of olive oil has been a significant long-term challenge. Extra virgin olive oil (EVOO) is the most desirable of these products and commands a high price, thus unscrupulous individuals often alter its quality by adulteration with a lo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64e3e5cbea994730b3d6dc737ccf50e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fyfe, C. A., Bemi, L., Childs, R., Clark, H. C., Curtin, D., Davies, J., Drexler, D., Dudley, R. L., Gobbi, G. C., Hartman, J. S., Hayes, P., Klinowski, J., Lenkinski, R. E., Lock, C. J. L., Paul, I. C., Rudin, A., Tchir, W., Thomas, J. M., Wasylishen, R. E., Page, J. E.
Publikováno v:
Philosophical Transactions of the Royal Society of London. Series A, Mathematical and Physical Sciences, 1982 Jul 01. 305(1491), 591-607.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/37117
Autor:
Herbstein, F. H., Kapon, M., Reisner, G. M., Lehman, M. S., Kress, R. B., Wilson, R. B., Duesler, E. N., Paul, I. C., Curtin, D. Y.
Publikováno v:
Proceedings of the Royal Society of London. Series A, Mathematical and Physical Sciences, 1985 Jun 01. 399(1817), 295-319.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2397692
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1963 Aug . 50(2), 282-285.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/71497
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecular Crystals & Liquid Crystals (0026-8941); Apr1986, Vol. 134 Issue 1, p279-304, 26p