Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Patyka, N."'
Publikováno v:
Biotechnologia Acta. 2018, Vol. 11 Issue 2, p1-4. 4p.
Publikováno v:
Regulatory Mechanisms in Biosystems; 2021, Vol. 12 Issue 4, p588-593, 6p
Autor:
Baryshevs'ka, I., Poltorak, A., Melnyk, O., Bodnar, O., Burmaka, L., Kucher, I., Sotnychenko, L., Ditrikh, I., Ilchuck, N., Holovchuk Yu., Stadnyk, V., Mukomela-Mykhalets, V., Kharchuk, T., Borysiuk, O., Datsyuk-Tomchuk, M., Lipovska-Makovetska, N., Grechan, P., Kononenko, T., Polstyana, N., Chaikov, E., Fedak, V., Rjashchenko, V., Živitere, M., Bezpartochna, O., Siketina, N., Yemchuk, T., Zerkal, A., Chemakina, O., Svirko, V., Kuzmin, O., Kuzmin, A., Mitsenko, N., Mishchuk, I., Marii, O., Patyka, N., Telnov, A., Reshmidilova, S., Tsymbalenko, N., Tarasenko, O., Gudz, U., Kopishynska, O., Utkin, Y., Marenych, M., Kondratiuk, M., Yurchenko, S., Kozlovskyi, Y., Prymostka, O., Rudko, K., Shedyakov, V., Skakalina, E., Zhаrlіnskа, R., Verlan-Kulshenko, O., Mischuk, A., Zhykhor, O., Khlivna, I.
The authors of the book have come to the conclusion that it is necessary to effectively use modern approaches the management of competitiveness the economic entities in order to increase the efficiency of using the resource potential, formation of co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::35955c64a3a1fd41e4f7cdb1940af1e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karpenko, V. P., Poltoretskyi, S. P., Liubych, V. V., Adamenko, D. М., Kravets, І. S., Prytuliak, R. М., Kravchenko, V. S., Patyka, N. I., Patyka, V. P.
Publikováno v:
Microbiological Journal / Mikrobiolohichnyi Zhurnal; Jan/Feb2021, Vol. 83 Issue 1, p21-31, 11p
Publikováno v:
Biopolymers and Cell, Vol 25, Iss 3, Pp 240-244 (2009)
Aim. B. thuringiensis (Bt) are gram-positive spore-forming aerobic or facultative anaerobic bacteria able to form during sporulation species specific crystal-like inclusions of protein nature, consisting of particular thermolabile d-endotoxins. Serol
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.