Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Patui, Sonia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bertolini, Alberto, Petrussa, Elisa, Patui, Sonia, Zancani, Marco, Peresson, Carlo, Casolo, Valentino, Vianello, Angelo, Braidot, Enrico
Senescence hallmarks in GSC and RSC. Measurement of total protein content and hexose concentration in GSC and RSC at day 0, just before liquid culture establishment. (DOCX 13 kb)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::99c0416cb7ca03464c5ec47600431569
Autor:
Zancani, Marco, Lippe, Giovanna, Braidot, Enrico, Petrussa, Elisa, Casolo, Valentino, Peresson, Carlo, Patui, Sonia, Bertolini, Alberto, DE COL, Valentina, Bernardi, P., Vianello, Angelo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3659::7211abd3c706fdb29f6439b84541b584
http://hdl.handle.net/11390/989969
http://hdl.handle.net/11390/989969
Autor:
Patui, Sonia, Peresson, Carlo, DE COL, Valentina, Braidot, Enrico, Petrussa, Elisa, Casolo, Valentino, Bertolini, Alberto, Lippe, Giovanna, Vianello, Angelo, Zancani, Marco
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3659::6e682f796a289f7699bac0911e221aee
http://hdl.handle.net/11390/989749
http://hdl.handle.net/11390/989749
Autor:
Bertolini, Alberto, Patui, Sonia, Repka, V, Petrussa, Elisa, Peresson, Carlo, Zancani, Marco, Casolo, Valentino, Vianello, Angelo, Braidot, E.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3659::0b36b7ac83890d12e93643057b94bbdc
http://hdl.handle.net/11390/865617
http://hdl.handle.net/11390/865617
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.