Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Pattono, D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2008, Vol. 20 Issue 3, p411-417. 7p. 2 Charts.
Publikováno v:
5° Congresso Nazionale dell'Associazione Italiana Tecnici del Latte (AITeL), Bari, Italy, 09/09/2016
info:cnr-pdr/source/autori:BATTELLI G., GAI F., BOTTERO M.T., CIVERA T., DALMASSO A., PATTONO D., PEIRETTI P.G./congresso_nome:5° Congresso Nazionale dell'Associazione Italiana Tecnici del Latte (AITeL)/congresso_luogo:Bari, Italy/congresso_data:09%2F09%2F2016/anno:2016/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:BATTELLI G., GAI F., BOTTERO M.T., CIVERA T., DALMASSO A., PATTONO D., PEIRETTI P.G./congresso_nome:5° Congresso Nazionale dell'Associazione Italiana Tecnici del Latte (AITeL)/congresso_luogo:Bari, Italy/congresso_data:09%2F09%2F2016/anno:2016/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Il pascolo può influenzare notevolmente le caratteristiche organolettiche del latte crudo con particolare riferimento alla composizione in composti volatili aromatici quali terpeni, alcoli e chetoni. I formaggi legati ad un determinato territorio so
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::79e6332fc9f929ed5d72077171f453dc
http://www.cnr.it/prodotto/i/362079
http://www.cnr.it/prodotto/i/362079
Publikováno v:
Options méditerranéennes. Série A: séminaires méditerranéens 109 (2014): 293–296.
info:cnr-pdr/source/autori:Gai F., Battelli G., Bottero M.T., Civera T., Dalmasso A., Pattono D., Peiretti P.G./titolo:Influence of Alpine highland pasture on the fatty acid and terpene composition of milk and Plaisentif cheese from various Piedmont farms/doi:/rivista:Options méditerranéennes. Série A: séminaires méditerranéens/anno:2014/pagina_da:293/pagina_a:296/intervallo_pagine:293–296/volume:109
info:cnr-pdr/source/autori:Gai F., Battelli G., Bottero M.T., Civera T., Dalmasso A., Pattono D., Peiretti P.G./titolo:Influence of Alpine highland pasture on the fatty acid and terpene composition of milk and Plaisentif cheese from various Piedmont farms/doi:/rivista:Options méditerranéennes. Série A: séminaires méditerranéens/anno:2014/pagina_da:293/pagina_a:296/intervallo_pagine:293–296/volume:109
The aim was to characterize, monitor and certify Plaisentif, known as the "cheese of the violets", produced with raw milk from cows fed on pastures in the Chisone and Susa valleys (NW Italy) when violets are in bloom. A preliminary study was conducte
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::9a237a3e6b983ba494621bc83b49dce6
https://publications.cnr.it/doc/281799
https://publications.cnr.it/doc/281799
Publikováno v:
Options méditerranéennes. Série A: séminaires méditerranéens 109 (2014): 371–374.
info:cnr-pdr/source/autori:Pattono D., Civera T., Dalmasso A., Battelli G., Gai F., Peiretti P.G., Bottero M.T./titolo:Safety status and physical-chemical composition of Plaisentif cheese/doi:/rivista:Options méditerranéennes. Série A: séminaires méditerranéens/anno:2014/pagina_da:371/pagina_a:374/intervallo_pagine:371–374/volume:109
info:cnr-pdr/source/autori:Pattono D., Civera T., Dalmasso A., Battelli G., Gai F., Peiretti P.G., Bottero M.T./titolo:Safety status and physical-chemical composition of Plaisentif cheese/doi:/rivista:Options méditerranéennes. Série A: séminaires méditerranéens/anno:2014/pagina_da:371/pagina_a:374/intervallo_pagine:371–374/volume:109
This is the first attempt to describe Plaisentif cheese. Plaisentif is a traditional cheese produced in the Western Alps and obtained from the raw milk of cows fed on pastures during the violet flowering period. This cheese has never been studied. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::64a260623c6ac8d463115bab551253bb
http://www.cnr.it/prodotto/i/281802
http://www.cnr.it/prodotto/i/281802
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
9th Congress of the European Society of Veterinary and Comparative Nutrition, Grugliasco (TO) Italy, 22-24 Settembre
info:cnr-pdr/source/autori:Cavallarin L., Antoniazzi S., Girotto L., Pattono D., Spegis C., Nicolandi L., Schiavone A./congresso_nome:9th Congress of the European Society of Veterinary and Comparative Nutrition/congresso_luogo:Grugliasco (TO) Italy/congresso_data:22-24 Settembre/anno:2005/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Cavallarin L., Antoniazzi S., Girotto L., Pattono D., Spegis C., Nicolandi L., Schiavone A./congresso_nome:9th Congress of the European Society of Veterinary and Comparative Nutrition/congresso_luogo:Grugliasco (TO) Italy/congresso_data:22-24 Settembre/anno:2005/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::7ffd9943b06d4666634280aed6aa96f1
http://www.cnr.it/prodotto/i/307894
http://www.cnr.it/prodotto/i/307894