Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"Patterson, Kristine Y."'
Autor:
Ershow, Abby G., Haggans, Carol J., Roseland, Janet M., Patterson, Kristine Y., Spungen, Judith H., Gahche, Jaime J., Merkel, Joyce M., Pehrsson, Pamela R.
Publikováno v:
In Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics July 2022 122(7):1229-1231
Autor:
Pehrsson, Pamela R. *, Roseland, Janet M., Patterson, Kristine Y., Phillips, Katherine M., Spungen, Judith H., Andrews, Karen W., Gusev, Pavel A., Gahche, Jaime J., Haggans, Carol J., Merkel, Joyce M., Ershow, Abby G.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June 2022 109
Autor:
Longnecker, Matthew P., Stram, Daniel O., Taylor, Philip R., Levander, Orville A., Howe, Marmion, Veillon, Claude, McAdam, Patricia A., Patterson, Kristine Y., Holden, Joanne M., Morris, J. Steven, Swanson, Christine A., Willett, Walter C.
Publikováno v:
Epidemiology, 1996 Jul 01. 7(4), 384-390.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3702056
Autor:
Combs, Gerald F, Jr, Midthune, Douglas N, Patterson, Kristine Y, Canfield, Wesley K, Hill, A David, Levander, Orville A, Taylor, Philip R, Moler, James E, Patterson, Blossom H
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition June 2009 89(6):1808-1814
Autor:
Byrdwell, W Craig, DeVries, Jon, Exler, Jacob, Harnly, James M 4, Holden, Joanne M, Holick, Michael F, Hollis, Bruce W, Horst, Ronald L, Lada, Mark, Lemar, Linda E, Patterson, Kristine Y, Philips, Katherine M, Tarrago-Trani, Maria T, Wolf, Wayne R
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition August 2008 88(2):554S-557S
Autor:
Roseland, Janet Maxwell, Phillips, Katherine M., Patterson, Kristine Y., Pehrsson, Pamela R., Bahadur, Rahul, Ershow, Abby G., Somanchi, Meena
Iodine intake is of contemporary public health interest. The recommended daily iodine intake is 150 µg for most adults, and milk is an important source of iodine in the U.S. diet. Iodine concentration in cow’s milk is affected by diet and iodine s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2485::0bb38052d1ad73879f714c92610f9f25
https://hdl.handle.net/10919/97932
https://hdl.handle.net/10919/97932
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roseland, Janet M., Phillips, Katherine M., Patterson, Kristine Y., Pehrsson, Pamela R., Taylor, Christine L.
Publikováno v:
In Vitamin D Edition: Fourth Edition. 2018:41-77
Autor:
Chung, Carolyn S., Jackson, Robert T., Moser-Veillon, Phylis B. 3, Nagey, David A. *, Veillon, Claude †, Patterson, Kristine Y. †
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition July 2002 132(7):1903-1905