Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Patterns of consumption"'
Publikováno v:
Cleaner and Responsible Consumption, Vol 8, Iss , Pp 100104- (2023)
Water utilities strive to achieve a sustainable reduction in per capita consumption (PCC) by optimising their peak demand management strategies. Socioeconomic (SE) and socio-demographic (SD) characteristics have been proven to correlate with PCC. How
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/031c77eca4754e7aad4d6632a0b7f7e5
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Across the literature, two broad behavior strategies toward sustainable food consumption are emphasized across the literature. The first strategy is related to sustainable product choices concerning how the outcome is produced, while the second one k
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77eccf4e7d9d440bb70558d4c498d1a6
Autor:
Guld, Ádám
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae, Communicatio. (8):36-48
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1011056
Autor:
Isabela Maria MONTEIRO VIEIRA, Brenda Lohanny PASSOS SANTOS, Denise SANTOS RUZENE, Tomáš BRÁNYIK, José António TEIXEIRA, João Batista E DE ALMEIDA SILVA, Daniel PEREIRA SILVA
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 36, Iss 6, Pp 427-440 (2018)
In order to establish a clear limit between protective and harmful effects of alcohol consumption, it is necessary to define patterns of consumption. However, there is no universally recognized quantitative classification for patterns of consumption
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c1d64adb6644361a258b22e5ce983c4
Autor:
Murmu, Maroona, author
Publikováno v:
Words of Her Own : Women Authors in Nineteenth-Century Bengal, 2020.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780199498000.003.0007
Autor:
Cattafesta M, Salaroli LB
Publikováno v:
Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity, Vol Volume 11, Pp 781-790 (2018)
Monica Cattafesta,1 Luciane Bresciani Salaroli2 1Postgraduate Program in Public Health, Federal University of Espírito Santo, Vitória, Espírito Santo, Brazil; 2Postgraduate Program in Public Health, Postgraduate Program in Nutrition and Health, De
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb76497e19f54fc7b7b2c7df5108918e
Publikováno v:
International Journal of Agriculture System, Vol 5, Iss 1, Pp 90-100 (2017)
Food availability of one area affects its community food consumption patterns. The area will use its natural resources to satisfy all needs of its society. This study aimed to explain the patterns of consumption and production of food in a mountainou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39c21b9715df40f29185c48c374592a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.