Zobrazeno 1 - 10
of 49 819
pro vyhledávání: '"Patterns of consumption"'
Autor:
Movva, Naimisha1 (AUTHOR) nmovva@epidstrategies.com, Reichert, Heidi1 (AUTHOR), Hooda, Naushin1 (AUTHOR), Bylsma, Lauren C.1 (AUTHOR), Mitchell, Meghan1 (AUTHOR), Cohen, Sarah S.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 12/28/2023, Vol. 18 Issue 12, p1-20. 20p.
Autor:
Maitland, Daniel W. M.1 (AUTHOR) maitlad@bgsu.edu, Neilson, Elizabeth C.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Sex & Marital Therapy. 2023, Vol. 49 Issue 7, p739-754. 16p. 4 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Review of International Economics. May2022, Vol. 30 Issue 2, p369-400. 32p. 11 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Wang, Ping1 (AUTHOR), Tran, Nhuong2 (AUTHOR) n.tran@cgiar.org, Enahoro, Dolapo3 (AUTHOR), Chan, Chin Yee2 (AUTHOR), Shikuku, Kelvin Mashisia4 (AUTHOR), Rich, Karl M.5 (AUTHOR), Byrd, Kendra2 (AUTHOR), Thilsted, Shakuntala H.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agribusiness. Apr2022, Vol. 38 Issue 2, p328-348. 21p.
Autor:
Bonifay, Michel, author
Publikováno v:
Local Economies?: Production and Exchange of Inland Regions in Late Antiquity. :529-566
Autor:
Lucia Helena Almeida Gratão, Milene Cristine Pessoa, Thales Philipe Rodrigues da Silva, Luana Lara Rocha, Monique Louise Cassimiro Inácio, Tatiana Resende Prado Rangel de Oliveira, Cristiane de Freitas Cunha, Larissa Loures Mendes
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 22, Iss 1, Pp 1-10 (2022)
Abstract Background Adolescence is a period of transition and vulnerabilities, in which mental illnesses can develop more easily. The objective of this work is to analyze the association of dietary patterns, breakfast consumption, and the practice of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5cbe5ec3a4049cfaf34737e03ec8303
Autor:
Janahi, Abdulrahman Ismaeel, Mahmoud, Iman Fahmi, Al Alhareth, Ibrahim Mohammed, Alnakhli, Alaa Yousef, Almisrea, Sara Nasser, Aljohani, Hadel Mohammed, Alhaj, Omar A., Hassan, Adla Bakri, Jahrami, Haitham
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2021, Vol. 51, Issue 8, pp. 1258-1271.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-02-2021-0068
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.