Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Patrizi, C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
VERSARI, ANDREA, PARPINELLO, GIUSEPPINA PAOLA, MATTIOLI, ALESSIA UMBERTA, PASINI, LUCA, Patrizi, C., Meglioli, M., Longhini, G.
BACKGROUND: Malolactic fermentation (MLF) is a critical step in modern winemaking and the co-inoculation of lactic acid bacteria with yeasts represents an emerging approach to improve the quality of wine. This study aims to evaluate the effect of ino
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::49ce1a239b99cb4b1204b0037cc3cd76
http://hdl.handle.net/11585/543161
http://hdl.handle.net/11585/543161
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pollutri, D., Patrizi, C., Marinelli, S., Ferracin, M., Negrini, M., Toaldo, M. Baron, Bolondi, L., Gramantieri, L., Fornari, F.
Publikováno v:
In Digestive and Liver Disease 10 February 2016 48 Supplement 1:e28-e28