Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Patrascu, Livia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Impact of broad beans addition on rheological and thermal properties of wheat flour based sourdoughs
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 September 2019 293:520-528
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 November 2018 267:43-51
Autor:
Mihalcea, Liliana, Turturică, Mihaela, Barbu, Vasilica, Ioniţă, Elena, Pătraşcu, Livia, Cotârleţ, Mihaela, Dumitraşcu, Loredana, Aprodu, Iuliana, Râpeanu, Gabriela, Stănciuc, Nicoleta ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2018 262:30-38
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2016 195:39-48
Publikováno v:
In Agriculture and Agricultural Science Procedia 2016 10:280-288
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.