Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Patras, Maria Alexandra"'
Autor:
Oberpaul, Markus, Brinkmann, Stephan, Spohn, Marius, Mihajlovic, Sanja, Marner, Michael, Patras, Maria Alexandra, Toti, Luigi, Kurz, Michael, Hammann, Peter E., Vilcinskas, Andreas, Glaeser, Jens, Schäberle, Till Friedrich
Termites live in a dynamic environment where colony health is strongly influenced by surrounding microbes. However, little is known about the mycobiomes of lower termites and their nests, and how these change in response to disease. Here we compared
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::ac1f6cce88c2d6ec815d731a9b5bab26
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/419355
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/419355
Autor:
Bill, Mona-Katharina, Kleiner, Yolanda Dolores, Flügel, Jana L., Kurz, Michael, Spohn, Marius, Marner, Michael, Mihajlovic, Sanja, Vilcinskas, Andreas, Schäberle, Till Friedrich, Hammann, Peter Eugen, Patras, Maria Alexandra, Schuler, Sören M.M.
Nine new hydroxyphenyloxazolines, madurastatin B4, C2, D3 and D4, E1 and E2, F1 as well as G1 and G2 (8–16), along with two new enantiomers of madurastatin D1 (ent-6) and D2 (ent-7) and two known congeners, madurastatin B1 (2) and C1 (5), were isol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::1890469b6eefbf685cd21cfeb04dc1a6
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/442255
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/442255
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; 20240101, Issue: Preprints
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jaiswal, Rakesh, Matei, Marius Febi, Glembockyte, Viktorija, Patras, Maria Alexandra, Kuhnert, Nikolai
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 9/24/2014, Vol. 62 Issue 38, p9252-9265, 14p