Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Paternina U, Sergio"'
Autor:
Montes M, Everaldo, Salcedo M, Jairo, Zapata M, José E, Carmona C, Jesús, Paternina U, Sergio
Publikováno v:
Vitae, Volume: 15, Issue: 1, Pages: 51-60, Published: JAN 2008
El almidón de ñame constituye una excelente materia prima para modificar la textura y consistencia de los alimentos. Su funcionalidad depende del peso molecular promedio de la amilosa y la amilopectina, así como de la organización molecular de es
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______618::d023c489a7f3ea785bd0eb58e9a66aab
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0121-40042008000100007&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0121-40042008000100007&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.