Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Pateras, Irene"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pateras, Irene
Full and partial substitution of sucrose with polydextrose, and its effects on properties of batters and structure development of cakes were studied. Although substitution levels around 25% did not alter the properties of the system, higher levels of
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.303664
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stamataki, Nikoleta S., Yanni, Amalia E., Stoupaki, Maria G., Tsigkas, Alexandros, Konstantopoulos, Panagiotis, Pateras, Irene, Tentolouris, Nikolaos, Perrea, Despina N., Karathanos, Vaios T.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN June 2016 13:e72-e72
Autor:
Stamataki, Nikoleta S., Yanni, Amalia E., Stoupaki, Maria G., Gkikas, Konstantinos, Pateras, Irene, Tentolouris, Nikolaos, Perrea, Despina N., Karathanos, Vaios T.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN June 2016 13:e71-e72
Publikováno v:
Technology of Breadmaking; 2007, p275-298, 24p