Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Pater Aneta"'
Autor:
Cioch-Skoneczny Monika, Klimczak Krystian, Satora Paweł, Skoneczny Szymon, Zdaniewicz Marek, Pater Aneta
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 2, Pp 223-246 (2020)
The objective of this paper was to test the potential of selected non-Saccharomyces strains for beer production, by using Saccharomyces cerevisiae as a control sample. For some of variants brewing enzymes were added to wort to increase the content of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df2e71b7b5f941cc8469b74127d2fba1
Autor:
Tarko, Tomasz1 (AUTHOR) tomasz.tarko@urk.edu.pl, Pater, Aneta1 (AUTHOR) aneta.pater@urk.edu.pl, Januszek, Magdalena1 (AUTHOR) magdalena.januszek@urk.edu.pl, Duda, Aleksandra1 (AUTHOR) aleksandra.duda@urk.edu.pl, Krankowski, Filip1 (AUTHOR) filip.krankowski@student.urk.edu.pl
Publikováno v:
Molecules. Jul2024, Vol. 29 Issue 13, p1-23. 23p. 5 Charts, 1 Graph.
Autor:
Pater, Aneta1 (AUTHOR) aneta.pater@urk.edu.pl, Satora, Paweł1 (AUTHOR) aneta.pater@urk.edu.pl, Januszek, Magdalena1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Feb2024, Vol. 29 Issue 4, p844. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Jun2024, Vol. 14 Issue 12, p4979, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beverages; Mar2022, Vol. 8 Issue 1, p8, 10p