Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Patacchini, C."'
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 2003 786(1):215-220
Publikováno v:
Durum wheat, semolina and pasta quality, pp. 17–21, Montpellier, FRANCE, 27/11/2000
info:cnr-pdr/source/autori:Lafiandra D., Masci S., D'Ovidio R., Mattei C., Monari A.M., Patacchini C., Margiotta B./congresso_nome:Durum wheat, semolina and pasta quality/congresso_luogo:Montpellier, FRANCE/congresso_data:27%2F11%2F2000/anno:2001/pagina_da:17/pagina_a:21/intervallo_pagine:17–21
info:cnr-pdr/source/autori:Lafiandra D., Masci S., D'Ovidio R., Mattei C., Monari A.M., Patacchini C., Margiotta B./congresso_nome:Durum wheat, semolina and pasta quality/congresso_luogo:Montpellier, FRANCE/congresso_data:27%2F11%2F2000/anno:2001/pagina_da:17/pagina_a:21/intervallo_pagine:17–21
Results of genetical, molecular and biochemical studies of durum wheat gluten proteins and the approaches for their manipulation are presented. In particular data on cloning and characterisation of genes encoding low-Mr glutenin subunits, the charact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::2591c2b5009537b56c8f6be15db2448b
https://publications.cnr.it/doc/349511
https://publications.cnr.it/doc/349511
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.