Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Paszczyk, Beata"'
Autor:
Czarnowska-Kujawska, Marta, Starowicz, Małgorzata, Paszczyk, Beata, Klepacka, Joanna, Popielarczyk, Marta, Tońska, Elżbieta
Publikováno v:
In LWT 15 August 2024 206
Autor:
Paszczyk, Beata1 (AUTHOR), Czarnowska-Kujawska, Marta1 (AUTHOR), Klepacka, Joanna1 (AUTHOR) klepak@uwm.edu.pl, Tońska, Elżbieta1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Mar2023, Vol. 13 Issue 5, p907. 16p.
Autor:
Paszczyk, Beata1 (AUTHOR) paszczyk@uwm.edu.pl
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Dec2022, Vol. 12 Issue 23, p3424. 12p.
Autor:
Polak-Śliwińska, Magdalena1 (AUTHOR) m.polak@uwm.edu.pl, Paszczyk, Beata1 (AUTHOR), Śliwiński, Mariusz2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Oct2022, Vol. 27 Issue 20, p6909-N.PAG. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 60, Iss 1, Pp 43-47 (2016)
Introduction: The study examined the concentration of total mercury and correlation coefficients between fish size or FCF (condition factor) and the content of Hg in muscle tissue of six freshwater fish: bream (Abramis brama L.), roach (Rutilus rutil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93935518584f41f0b4f01910c5402353
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
PASZCZYK, BEATA1 paszczyk@uwm.edu.pl, ŁUCZYŃSKA, JOANNA1
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2020, Vol. 38 Issue 2, p109-114. 6p.
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. 2020, Vol. 70 Issue 1, p59-70. 12p.
Publikováno v:
Archives of Polish Fisheries, Vol 22, Iss 3, Pp 181-188 (2014)
The fatty acid compositions were studied in eight commercially important fish from fish markets: salmon, Salmo salar L.; cod, Gadus morhua L.; common sole, Solea solea (L.); European flounder, Platichthys flesus (L.); catfish, Clarias gariepinus (Bur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff2224693f924d2ab27aa2cff2fa8342