Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Pasupuleti, Vijayanand"'
Autor:
Sallaram, Sindhoora1, Pasupuleti, Vijayanand1, Durgalla, Priyanka1, Kulkarni, Shyamrao Gururao1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2014, Vol. 38 Issue 4, p1779-1786. 8p.
Autor:
Pasupuleti Vijayanand, S. G. Kulkarni
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology. 5:593-600
Ivy gourd (Coccinia indica L.) is an important tropical vegetable cultivated in India. It belongs to the Cucurbitaceae family and is attributed with neutraceutical properties such as hypoglycemic effect and contained a fair amount of ascorbic acid. T
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Jun2021, Vol. 15 Issue 3, p2491-2499, 9p
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Feb2012, Vol. 5 Issue 2, p593-600, 8p