Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Pastry Cream"'
Autor:
Georgiana Horincar, Elena Enachi, Vasilica Barbu, Doina Georgeta Andronoiu, Gabriela Râpeanu, Nicoleta Stănciuc, Iuliana Aprodu
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 4, p 351 (2020)
In this study, antioxidant-rich eggplant peel extract was used to obtain a value-added pastry cream. In order to reduce the susceptibility to degradation, microencapsulation of the biologically active compounds from the eggplant peel was first perfor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7df7f7a158f4193a5f355567d228855
Autor:
Bilici, Rabia
Danışman: DR. ÖĞR. ÜYESİ NEVRUZ BERNA TATLISU Yer Bilgisi: İstanbul Gelişim Üniversitesi / Lisansüstü Eğitim Enstitüsü / Gastronomi Ana Bilim Dalı Konu: Gastronomi ve Mutfak Sanatları = Gastronomy and Culinary Arts
Dünya üzerin
Dünya üzerin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4470::c09c26bcf33e2a72aa064c8340bd65a5
https://hdl.handle.net/11363/4082
https://hdl.handle.net/11363/4082
Autor:
Nicoleta Stănciuc, Vasilica Barbu, Doina Georgeta Andronoiu, Georgiana Horincar, Gabriela Râpeanu, Elena Enachi, Iuliana Aprodu
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 9
Issue 4
Antioxidants, Vol 9, Iss 351, p 351 (2020)
Volume 9
Issue 4
Antioxidants, Vol 9, Iss 351, p 351 (2020)
In this study, antioxidant-rich eggplant peel extract was used to obtain a value-added pastry cream. In order to reduce the susceptibility to degradation, microencapsulation of the biologically active compounds from the eggplant peel was first perfor
Publikováno v:
Archives of Hygiene Sciences, Vol 5, Iss 3, Pp 207-213 (2016)
Background & Aims of the Study: Given the importance of microbial contamination in creating food-borne diseases, this study was conducted to assess level of microbial contamination of pastry creams in Hamedan, Iran. Materials and Methods: Totally, 80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.