Zobrazeno 1 - 10
of 347
pro vyhledávání: '"Pastrana, L"'
Autor:
Figueroa-Lopez, K.J., Enescu, D., Torres-Giner, S., Cabedo, L., Cerqueira, M.A., Pastrana, L., Fuciños, P., Lagaron, J.M.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2020 108
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine, Vol Volume 14, Pp 9077-9088 (2019)
Miguel Xavier,1 Lorena García-Hevia,1 Isabel R Amado,1,2 Lorenzo Pastrana,1 Catarina Gonçalves1 1Department of Life Sciences, International Iberian Nanotechnology Laboratory, Braga 4715-330, Portugal; 2Department of Food and Analytical Chemistry, F
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9374eca33da34c689a55f0b640cb67c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samper Wamba, J.D., Fernández Martínez, A., González Pastrana, L., López González, L., Balboa Arregui, Ó.
Publikováno v:
In Radiología (English Edition) September-October 2015 57(5):402-411
Autor:
Samper Wamba, J.D., Fernández Martínez, A., González Pastrana, L., López González, L., Balboa Arregui, Ó.
Publikováno v:
In Radiologia September-October 2015 57(5):402-411
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, Martins, A. J., Cerqueira, M. A., Pastrana, L. M., Sousa, P., Venâncio, Armando
One of the major changes in dietary habits of the last half-century has been the increase of meat-based products consumption. This increase has contributed to a diet rich in saturated fats, which can result in adverse health effects. A recent trend i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::b725380979312bc75d9d1d03643d7123
https://hdl.handle.net/1822/77784
https://hdl.handle.net/1822/77784