Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Pastoral flavour"'
Autor:
Bernardo Valenti, Vasiliki Gkarane, Antonio Natalello, Giuseppe Luciano, Edi Piasentier, Luca Campidonico, Saida Favotto, Silvia Del Bianco, Angela Sepulcri, Frank J. Monahan, L. Biondi
Tannins are compounds able to form complexes with proteins limiting their ruminal degradation and thus the synthesis of some odour-active compounds may be inhibited. Tannins are broadly divided in condensed tannins (CT) and hydrolysable tannins (HT).
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c0da4b846b9b8ef763018164d02c714b
http://hdl.handle.net/11390/1193297
http://hdl.handle.net/11390/1193297
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.