Zobrazeno 1 - 10
of 458
pro vyhledávání: '"Pasting property"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 22, p 5253 (2024)
This study investigated the effects of superheated steam (SS) treatment on the physicochemical properties of rice flour and the subsequent impact on rice cake quality. The SS-180 resulted in higher final viscosity and significantly increased pasting
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7386bd0b29f401ba23194440bcc00c0
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 19, p 2677 (2024)
Balanced fertilizer application is crucial for achieving high-yield, high-quality, and efficient maize cultivation. Sulfur (S), considered a secondary nutrient, ranks as the fourth most essential plant nutrient after nitrogen (N), phosphorus (P), and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e32db98ad6f44341b53f50a7c1d2faae
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2724 (2024)
Heat–moisture treatment (HMT) is a widely used method for modifying starch properties with the potential to reduce the digestibility of high-amylose starch (HAS). This study aimed to optimize the HMT conditions for HAS and apply the resulting HMT-H
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7bb7b16a2dc4b9f8b56f93f02061d73
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 2, Pp 106-115 (2023)
In order to improve the gel properties of black rice, mung bean starch, potato starch and corn starch were mixed with black rice flour. The pasting properties and texture properties of compounded system, and the molecular structure characteristics of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/802fdfd4c54d4319b3d212641850921c
Publikováno v:
Rice Science, Vol 29, Iss 6, Pp 577-588 (2022)
Rice grain chalkiness is an important characteristic, but the difference between chalky and translucent parts in grains is still unclear. Here, we investigated the differences of flour made from the chalky or translucent part of rice grains in three
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/019eb4c7d76a45a39b8900c5b2600ff1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Taotao Yang, Ruoyu Xiong, Haiyuan Wang, Xueming Tan, Shan Huang, Jun Zhang, Bin Zhang, Yanhua Zeng
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
IntroductionThe effects of climate warming on starch multi-structure and flour and starch functionality of late-season indica-japonica hybrid rice (IJHR) in double-rice cropping systems are still unclear to date.MethodsA 2 years field warming experim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ee7107c0030472281129ec19d622fd4
Autor:
Yifan CHEN, Zaixi SHU
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 6, Pp 342-350 (2022)
After-ripening is one of the characteristics of grain, physiological and biochemical activities will exist in grain during this period. Its processing quality and edible quality will generally be improved after the completion of ripening. However, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1d678ea25fc4e4d8f87de22aa959c7b