Zobrazeno 1 - 10
of 799
pro vyhledávání: '"Pasta cooking quality"'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing July 2019 116:150-159
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brahim Bchir, Romdhane Karoui, Sabine Danthine, Christophe Blecker, Souhail Besbes, Hamadi Attia
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 10, p 1393 (2022)
This study aims to evaluate the impact of incorporating pear, date, and apple by-products on pasta properties. Pasta properties including cooking quality, texture, color, rheology, thermal gelling, and microstructural characteristics were evaluated.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d250cfcd1fda44ffa3e65f252a4c4bd3
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 75 (2019)
In this work, the main chemico-physical cooking quality of commercial spaghetti was evaluated using two typical home gas- or electric-fired hobs by setting the cooking water-to-pasta ratio (WPR) and power supplied (PC) during the pasta cooking phase
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e45317375694056900e1fe7fdb09b3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Oral processing behaviour of food is affected by the structural characteristics of the food matrix, including rheological and mechanical attributes as well as the size and shape. Pasta, a staple starchy food, may have a very similar macrostructure (s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8a3a095b80659e78670b7817459e9211
http://hdl.handle.net/11390/1217907
http://hdl.handle.net/11390/1217907
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.