Zobrazeno 1 - 10
of 649
pro vyhledávání: '"Pasta, T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Patnaik, Debasis1 debasispatnaik@hotmail.com, Khurana, Paramjit1 Paramjitkhurana@hotmail.com
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 2003, Vol. 3, p1-11. 11p. 5 Diagrams, 1 Chart.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesco Addeo, Alan R. Mackie, Pasquale Ferranti, Chiara Nitride, Gianfranco Mamone, Gianluca Picariello
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry (2015). doi:10.1021/jf505461x
info:cnr-pdr/source/autori:Gianfranco Mamone, Chiara Nitride, Gianluca Picariello, Francesco Addeo, Pasquale Ferranti, and Alan R Mackie/titolo:Tracking the fate of pasta (T. durum semolina) immunogenic proteins by in vitro simulated digestion./doi:10.1021%2Fjf505461x/rivista:Journal of agricultural and food chemistry/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
info:cnr-pdr/source/autori:Gianfranco Mamone, Chiara Nitride, Gianluca Picariello, Francesco Addeo, Pasquale Ferranti, and Alan R Mackie/titolo:Tracking the fate of pasta (T. durum semolina) immunogenic proteins by in vitro simulated digestion./doi:10.1021%2Fjf505461x/rivista:Journal of agricultural and food chemistry/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
The aim of the present study was to identify and characterize the celiacogenic/immunogenic proteins and peptides released during digestion of pasta (Triticum durum semolina). Cooked pasta was digested using a harmonized in vitro static model of oral-
Autor:
Khurana Paramjit, Patnaik Debasis
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 3, Iss 1, p 5 (2003)
Abstract Background Particle bombardment has been successfully employed for obtaining transgenics in cereals in general and wheat in particular. Most of these procedures employ immature embryos which are not available throughout the year. The present
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22f10902dfe347b7994de903f7ae5b81
Genetic transformation of mature embryos of bread (T. aestivum) and pasta (T. durum) wheat genotypes
Autor:
Mohamed H. Soliman, Sawsan S. Youssef, Osama A. Momtaz, Nagwa I. El-Arabi, Reda E. A. Moghaieb
Publikováno v:
GM crops. 1(2)
The objective of the present study is to develop an efficient protocol for regeneration of transgenic wheat plants using Agrobacterium- mediated transformation of mature embryos of hexaploid bread wheat (Triticum aestivum) and tetraploid pasta wheat
Publikováno v:
GM Crops; 2010, Vol. 1 Issue 2, p87-93, 7p
Publikováno v:
Early Child Development & Care; Jul2019, Vol. 189 Issue 8, p1384-1395, 12p