Zobrazeno 1 - 10
of 461
pro vyhledávání: '"Pashazadeh H"'
Autor:
Özdemir N; Engineering Faculty, Department of Food Engineering, Ondokuz Mayis University, Samsun, Turkey., Pashazadeh H; Engineering Faculty, Department of Food Engineering, Ondokuz Mayis University, Samsun, Turkey.; Art and Design Faculty, Department of Gastronomy and Culinary Arts, Istanbul Nisantası University, Istanbul, Turkey., Mohammed S; Engineering Faculty, Department of Food Engineering, Ondokuz Mayis University, Samsun, Turkey., Koca I; Engineering Faculty, Department of Food Engineering, Ondokuz Mayis University, Samsun, Turkey.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2024 Oct; Vol. 89 (10), pp. 6745-6758. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 13.
Publikováno v:
In Journal of Manufacturing Processes April 2016 22:254-259
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hassan AMA; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Ondokuz Mayis University, Samsun, Turkey., Zannou O; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Ondokuz Mayis University, Samsun, Turkey., Pashazadeh H; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Ondokuz Mayis University, Samsun, Turkey., Ali Redha A; Department of Public Health and Sport Sciences (Medical School), Faculty of Health and Life Sciences, University of Exeter, Exeter, UK.; Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation (QAAFI), The University of Queensland, Brisbane, Australia., Koca I; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Ondokuz Mayis University, Samsun, Turkey.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2022 Oct; Vol. 87 (10), pp. 4394-4415. Date of Electronic Publication: 2022 Sep 16.
Autor:
Zannou O; Food Engineering Department, Faculty of Engineering, Ondokuz Mayis University, Samsun 55139, Turkey., Pashazadeh H; Food Engineering Department, Faculty of Engineering, Ondokuz Mayis University, Samsun 55139, Turkey., Ghellam M; Food Engineering Department, Faculty of Engineering, Ondokuz Mayis University, Samsun 55139, Turkey.; VetAgro-Sup, Agronomic Campus, 63370 Clermont-Ferrand, France., Ibrahim SA; Food and Nutritional Sciences Program, North Carolina A&T State University, Greensboro, NC 27411, USA., Koca I; Food Engineering Department, Faculty of Engineering, Ondokuz Mayis University, Samsun 55139, Turkey.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2021 Dec 27; Vol. 27 (1). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 27.