Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"Pasentsis Konstantinos"'
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 11, Iss 1, p 46 (2011)
Abstract Background Grafting is a widely used technique contributing to sustainable and ecological production of many vegetables, but important fruit quality characters such as taste, aroma, texture and shape are known for years to be affected by gra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc2158bba9b442d68a49f4c752b8a464
Autor:
Michailidou, Sofia, Trikka, Fotini, Pasentsis, Konstantinos, Petrovits, George Economou, Kyritsi, Mary, Argiriou, Anagnostis
Publikováno v:
In Food Control December 2021 130
Autor:
Chatzistamatiou, Kimon, Tsertanidou, Athena, Moysiadis, Theodoros, Mouchtaropoulou, Evangelia, Pasentsis, Konstantinos, Skenderi, Alkmini, Stamatopoulos, Kostas, Agorastos, Theodoros
Publikováno v:
In Gynecologic Oncology September 2021 162(3):560-568
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Parlapani, Foteini F., Michailidou, Sofia, Pasentsis, Konstantinos, Argiriou, Anagnostis, Krey, Grigorios, Boziaris, Ioannis S.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 August 2018 278:36-43
Autor:
Tsaballa, Aphrodite, Athanasiadis, Christos, Pasentsis, Konstantinos, Ganopoulos, Ioannis, Nianiou-Obeidat, Irini, Tsaftaris, Athanasios
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 4 January 2013 149:2-8
Autor:
Tsaftaris, Athanasios, Pasentsis, Konstantinos, Makris, Antonios, Darzentas, Nikos, Polidoros, Alexios, Kalivas, Apostolos, Argiriou, Anagnostis
Publikováno v:
In Journal of Plant Physiology 2011 168(14):1675-1684
Autor:
Pasentsis, Konstantinos, Falara, Vasiliki, Pateraki, Irene, Gerasopoulos, Dimitrios, Kanellis, Angelos K.
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2007 Jan 01. 58(8), 2203-2216.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24036806
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Plant Science 2006 170(2):238-246