Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Paseiro, Perfecto"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sanches Silva, Ana, Ribeiro, Tiago, Albuquerque, T.G., Paseiro, Perfecto, Sendón, Raquel, Bernaldo de Quirós, Ana, López-Cervantes, Jaime, Sánchez-Machado, Dalia, Soto Valdez, Herlinda, Angulo, Inmaculada, Aurrekoetxea, Goizane, Costa, H.S.
Chitosan, a multiple applications molecule, was isolated from shrimp by-products by fermentation. The amount of chitosan in the solid fraction of the fermented extract was measured after its conversion in the respective glucosamine units. The procedu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2016::9d735947d8155668edf7e5a81280ab2f
https://hdl.handle.net/10400.18/953
https://hdl.handle.net/10400.18/953
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Dec2009, Vol. 230 Issue 2, p303-313, 11p, 5 Charts, 5 Graphs
Autor:
Dole, Patrice, Feigenbaum, Alexandre E., Cruz, Carlos de la, Pastorelli, Sara, Paseiro, Perfecto, Hankemeier, Thomas, Voulzatis, Yiannis, Aucejo, Susana, Saillard, Philippe, Papaspyrides, Costas
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants; Feb2006, Vol. 23 Issue 2, p202-211, 10p, 1 Diagram, 2 Charts, 4 Graphs
Autor:
Sanches‐Silva, Ana, Ribeiro, Tiago, Albuquerque, Tânia G., Paseiro, Perfecto, Sendón, Raquel, de Quirós, Ana Bernaldo, López‐Cervantes, Jaime, Sánchez‐Machado, Dalia I., Valdez, Herlinda Soto, Angulo, Inmaculada, Aurrekoetxea, Goizane P., Costa, Helena S.
Publikováno v:
Journal of Separation Science (JSS) (formerly Journal of High Resolution Chromatography); March 2012, Vol. 35 Issue: 5-6 p633-640, 8p