Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Pascual-Reguera MI"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Acunha T; Laboratory of Foodomics, Institute of Food Science Research (CIAL), CSIC, Campus de Cantoblanco, Madrid, Spain.; CAPES Foundation, Ministry of Education of Brazil, Brasília, DF, Brazil., Ibáñez C; Laboratory of Foodomics, Institute of Food Science Research (CIAL), CSIC, Campus de Cantoblanco, Madrid, Spain., Pascual Reguera MI; Departamento de Química Física y Analítica, University of Jaen, Spain., Sarò M; Dipartimento di Scienze del Farmaco e dei Prodotti per la Salute, Facoltà di Farmacia, Università degli Studi di Messina, Messina, Italy., Navarro R; Instituto de Ciencia y Tecnología de Polímeros, ICTP-CSIC, Madrid., Alfonso Redondo J; Instituto de Ciencia y Tecnología de Polímeros, ICTP-CSIC, Madrid., Reinecke H; Instituto de Ciencia y Tecnología de Polímeros, ICTP-CSIC, Madrid., Gallardo A; Instituto de Ciencia y Tecnología de Polímeros, ICTP-CSIC, Madrid., Simó C; Laboratory of Foodomics, Institute of Food Science Research (CIAL), CSIC, Campus de Cantoblanco, Madrid, Spain., Cifuentes A; Laboratory of Foodomics, Institute of Food Science Research (CIAL), CSIC, Campus de Cantoblanco, Madrid, Spain.
Publikováno v:
Electrophoresis [Electrophoresis] 2015 Jul; Vol. 36 (14), pp. 1564-71. Date of Electronic Publication: 2015 May 26.
Autor:
Ayora Cañada MJ; Department of Physical and Analytical Chemistry, Faculty of Experimental Sciences, University of Jaén, Paraje Las Lagunillas, s/n, E-23071, Jaén, Spain., Pascual Reguera MI, Molina Díaz A
Publikováno v:
International journal of pharmaceutics [Int J Pharm] 2000 Jul 20; Vol. 202 (1-2), pp. 113-20.
Autor:
Ayora Cañada MJ; Department of Physical and Analytical Chemistry, Faculty of Experimental Sciences, University of Jaén, Spain., Pascual Reguera MI, Ruiz Medina A, Fernández de Córdova ML, Molina Díaz A
Publikováno v:
Journal of pharmaceutical and biomedical analysis [J Pharm Biomed Anal] 2000 Feb; Vol. 22 (1), pp. 59-66.
Autor:
Molina-Díaz A; Department of Physical and Analytical Chemistry, Faculty of Experimental Sciences. University of Jaén, E-23071 Jaén, Spain., Ortega-Carmona I, Pascual-Reguera MI
Publikováno v:
Talanta [Talanta] 1998 Nov; Vol. 47 (3), pp. 531-6.