Zobrazeno 1 - 10
of 268
pro vyhledávání: '"Paschalis, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paschalis E. Gkoutsidis, Eleftherios Bonos, Stylianos Kokkas, Konstantinos Petrotos, Anastasios Tsinas, Ioannis Skoufos, Chryssoula Papaioannou, Chrysanthi Mitsagga, Ioannis Giavasis, Athina Tzora
Publikováno v:
AgriEngineering, Vol 3, Iss 55, Pp 868-893 (2021)
AgriEngineering
Volume 3
Issue 4
Pages 55-894
AgriEngineering
Volume 3
Issue 4
Pages 55-894
In this work, the production of a novel and sustainable silage was realized and optimized. Three agro-industrial wastes produced in bulk: olive mill wastewater (OMWW), grape pomace (GP) and de-proteinized feta cheese whey (DFCW) were mixed with coars
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Konstantinos Gerasopoulos, Paschalis E. Gkoutsidis, Konstantinos Petrotos, Chryssoula Papaioannou, Chrysanthi Mitsagga, Ioannis Giavasis
Publikováno v:
Journal of Food Science and Engineering. 10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kazanci, M., Wagner, H.D., Manjubala, N.I., Gupta, H.S., Paschalis, E., Roschger, P., Fratzl, P.
Publikováno v:
In Bone September 2007 41(3):456-461
Autor:
Aristidis S. Veskoukis, Konstantinos Zampakas, Konstantinos Petrotos, Christos Mantas, Dimitrios Stagos, Dimitrios Ladas, Efthalia Kerasioti, Zinovia Fousteri, Demetrios Kouretas, Konstantina Kreatsouli, Paschalis E. Gkoutsidis
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 8
Issue 8
Antioxidants, Vol 8, Iss 8, p 280 (2019)
Volume 8
Issue 8
Antioxidants, Vol 8, Iss 8, p 280 (2019)
The aim of the present study was to compare maltodextrin and whey protein as encapsulation carriers for olive mill wastewater (OMWW) phenolic extract for producing antioxidant powder, by using spray drying under 17 different conditions. In some sampl