Zobrazeno 1 - 10
of 1 464
pro vyhledávání: '"Paschalis, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paschalis E. Gkoutsidis, Eleftherios Bonos, Stylianos Kokkas, Konstantinos Petrotos, Anastasios Tsinas, Ioannis Skoufos, Chryssoula Papaioannou, Chrysanthi Mitsagga, Ioannis Giavasis, Athina Tzora
Publikováno v:
AgriEngineering, Vol 3, Iss 55, Pp 868-893 (2021)
AgriEngineering
Volume 3
Issue 4
Pages 55-894
AgriEngineering
Volume 3
Issue 4
Pages 55-894
In this work, the production of a novel and sustainable silage was realized and optimized. Three agro-industrial wastes produced in bulk: olive mill wastewater (OMWW), grape pomace (GP) and de-proteinized feta cheese whey (DFCW) were mixed with coars
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maidana DE; Retina Service, Angiogenesis Lab, Massachusetts Eye and Ear Infirmary, Harvard Medical School, Boston, MA, USA.; Department of Ophthalmology and Visual Sciences, Illinois Eye and Ear Infirmary, University of Illinois at Chicago, Chicago, IL, USA.; Department of Physiology and Biophysics, University of Illinois at Chicago, Chicago, IL, USA., Gonzalez-Buendia L; Retina Service, Angiogenesis Lab, Massachusetts Eye and Ear Infirmary, Harvard Medical School, Boston, MA, USA., Pastor-Puente S; Department of Ophthalmology and Visual Sciences, Illinois Eye and Ear Infirmary, University of Illinois at Chicago, Chicago, IL, USA., Naqvi A; Mucosal Immunology Lab, College of Dentistry, University of Illinois at Chicago, Chicago, IL, USA., Paschalis E; Retina Service, Angiogenesis Lab, Massachusetts Eye and Ear Infirmary, Harvard Medical School, Boston, MA, USA., Kazlauskas A; Department of Ophthalmology and Visual Sciences, Illinois Eye and Ear Infirmary, University of Illinois at Chicago, Chicago, IL, USA.; Department of Physiology and Biophysics, University of Illinois at Chicago, Chicago, IL, USA., Miller JW; Retina Service, Angiogenesis Lab, Massachusetts Eye and Ear Infirmary, Harvard Medical School, Boston, MA, USA., Vavvas DG; Retina Service, Angiogenesis Lab, Massachusetts Eye and Ear Infirmary, Harvard Medical School, Boston, MA, USA. Demetrios_Vavvas@MEEI.HARVARD.EDU.
Publikováno v:
Cell death & disease [Cell Death Dis] 2023 Dec 16; Vol. 14 (12), pp. 834. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 16.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
André C; Department of Ophthalmology, Massachusetts Eye and Ear, Harvard Medical School, Boston, MA.; Infectious Disease Institute, Massachusetts Eye and Ear, Harvard Medical School, Boston, MA; and., Islam MM; Department of Ophthalmology, Massachusetts Eye and Ear, Harvard Medical School, Boston, MA.; Department of Ophthalmology, Schepens Eye Research Institute, Harvard Medical School, Boston, MA., Paschalis E; Department of Ophthalmology, Massachusetts Eye and Ear, Harvard Medical School, Boston, MA.; Department of Ophthalmology, Schepens Eye Research Institute, Harvard Medical School, Boston, MA., Bispo PJM; Department of Ophthalmology, Massachusetts Eye and Ear, Harvard Medical School, Boston, MA.; Infectious Disease Institute, Massachusetts Eye and Ear, Harvard Medical School, Boston, MA; and.
Publikováno v:
Cornea [Cornea] 2023 May 01; Vol. 42 (5), pp. 615-623. Date of Electronic Publication: 2022 Nov 30.
Autor:
Konstantinos Gerasopoulos, Paschalis E. Gkoutsidis, Konstantinos Petrotos, Chryssoula Papaioannou, Chrysanthi Mitsagga, Ioannis Giavasis
Publikováno v:
Journal of Food Science and Engineering. 10