Zobrazeno 1 - 10
of 305
pro vyhledávání: '"Pascale Michelangelo"'
Autor:
Pascale Michelangelo N.
Publikováno v:
Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke, Vol 2009, Iss 117, Pp 15-25 (2009)
Analytical methods for mycotoxins in cereals and cereal-based products require three major steps, including extraction, clean-up (to eliminate interferences from the extract and concentrate the analyte), and detection/determination of the toxin (by u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cea848c54a443a68469f3ff0650dbad
Autor:
Rietjens, Ivonne M.C.M., Pascale, Michelangelo, Pellegrino, Gloria, Ribera, Daniel, Venâncio, Armando, Wang, Danlei, Korzeniowski, Konrad
Publikováno v:
In Regulatory Toxicology and Pharmacology January 2025 155
Autor:
Zhao, Yuan, Chen, Di, Duan, Hongyu, Li, Peiwu, Wu, Wenqin, Wang, Xiuping, Poapolathep, Amnart, Poapolathep, Saranya, Logrieco, Antonio F., Pascale, Michelangelo, Wang, Cheng, Zhang, Zhaowei
Publikováno v:
In Trends in Analytical Chemistry March 2023 160
Autor:
De Girolamo, Annalisa, Arroyo, Marcia Carolina, Cervellieri, Salvatore, Cortese, Marina, Pascale, Michelangelo, Logrieco, Antonio Francesco, Lippolis, Vincenzo
Publikováno v:
In LWT June 2020 127
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology February 2019 84:38-40
Autor:
Pascale, Michelangelo1 (AUTHOR) michelangelo.pascale@cnr.it, Logrieco, Antonio F.2 (AUTHOR), Lippolis, Vincenzo2 (AUTHOR), De Girolamo, Annalisa2 (AUTHOR), Cervellieri, Salvatore2 (AUTHOR), Lattanzio, Veronica M. T.2 (AUTHOR), Ciasca, Biancamaria2 (AUTHOR), Vega, Anna3 (AUTHOR), Reichel, Mareike4 (AUTHOR), Graeber, Matthias3 (AUTHOR), Slettengren, Katarina3 (AUTHOR) michelangelo.pascale@cnr.it
Publikováno v:
Toxins. Nov2022, Vol. 14 Issue 11, p728. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lippolis, Vincenzo, Irurhe, Olubukola, Porricelli, Anna Chiara R., Cortese, Marina, Schena, Roberto, Imafidon, Tayo, Oluwadun, Afolabi, Pascale, Michelangelo
Publikováno v:
In Food Control March 2017 73 Part B:1061-1067
Autor:
De Girolamo, Annalisa, Ciasca, Biancamaria, Stroka, Joerg, Bratinova, Stefanka, Pascale, Michelangelo, Visconti, Angelo, Lattanzio, Veronica M.T.
Publikováno v:
In Trends in Analytical Chemistry January 2017 86:222-234
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.