Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Pasakawee, K."'
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 29, Iss 6, Pp 1633-1644 (2007)
The properties of dough are responsible to the final quality of crispy snack. The effect of flour, water and mixing time on dough quality were evaluated. The simplex-centroid design for mixture of three flours (A, B and C) in a composite flour of 30-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eccac25cafdf4844bfcab86c7e7e1efb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::81674629b44caf8cec3a6d7bf0c570aa
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85040916061&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85040916061&partnerID=MN8TOARS