Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Partidário, P."'
Autor:
Hugo Santos, Rita Brandão, Ana Partidário, Carolina Penha, Joana Almeida, Margarida Vieira, Patrícia Barrento, João Casaca
Publikováno v:
RevSALUS, Vol 6, Iss 2 (2024)
Introdução: Recentemente, a integração de meditação e técnicas de relaxamento, complementadas pelo biofeedback, tem ganhado atenção na psicologia clínica. Esta abordagem, não farmacológica e não invasiva, utiliza o biofeedback para permi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec4961eb778d4a369404d103c73cdf89
Publikováno v:
Acta Médica Portuguesa, Vol 37, Iss 2 (2024)
N/D.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cc8137061e34bb48d100820fce2504f
Autor:
Ana Figueira, Matilde Partidário, Xinli Xu, Sara B. Fernandes, Rodrigo Cunha, Joana Marques, Ricardo Rodrigues
Publikováno v:
IBRO Neuroscience Reports, Vol 15, Iss , Pp S404- (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9786942c7770431980b769376b1e834e
Autor:
Joana Dias, Guilherme Saad, Ana Soares, Maria Partidário, Isabel Loupa Ramos, Rute Martins, Margarida B. Monteiro
Publikováno v:
Fire, Vol 7, Iss 1, p 1 (2023)
BRIDGE (bridging science and local communities for wildfire risk reduction) is an action–research project developing a community-based disaster risk reduction (CBDRR) process which is being fostered through a collaborative innovation laboratory (In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f4a4b8185504de99d12fca5ba3ee825
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sara Monteiro, João Dias, Vanda Lourenço, Ana Partidário, Manuela Lageiro, Célia Lampreia, Jaime Fernandes, Fernando Lidon, Fernando Reboredo, Nuno Alvarenga
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 8, p 1711 (2023)
In recent years, cocoa and dark chocolate have attracted the interest of consumers not only for their sensory characteristics but also for their nutritional properties and positive impact on health. The baobab is a fruit of African origin with a sour
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39b0870ce1334cdbae5e48e6506fb412
Publikováno v:
In International Journal of Hydrogen Energy 25 September 2020 45(47):25646-25657
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.