Zobrazeno 1 - 10
of 2 137
pro vyhledávání: '"Particle suspension"'
Autor:
Taiki IIDA, Tomohiro FUKUI
Publikováno v:
Journal of Fluid Science and Technology, Vol 19, Iss 2, Pp JFST0010-JFST0010 (2024)
Biomechanics is a field for mechanical study of the structure and function of living organisms, which finds many applications in various fields such as engineering, medicine and biology. Research in blood, systems showed that the blood volume is effe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b05e1146407466997c40aec5e0f6b1b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ChemEngineering, Vol 7, Iss 2, p 34 (2023)
Particle transport is still an immense challenge in many processes today and affects both the operation and the consistency of the product quality, which is essential in the pharmaceutical industry, for example. Therefore, we developed a suspension c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2fee1d578ca49318cc99b2b0ee21417
Autor:
Houssem Eddine Sayah, Ali Alouache, Mohamed Annad, Abdelouahab Lefkir, L’hadi Nouri, Ammar Selatnia, Mohammed Messaoudi
Publikováno v:
Separations, Vol 10, Iss 2, p 117 (2023)
In the chemical and water treatment industries, it is necessary to achieve maximum contact between the solid and liquid phase, thus promoting the mass and heat transfer, to obtain a homogeneous solution. Increasing stirring speed is the most recommen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e19dae40d3bc4cf4a6684fc219c30cd6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.