Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Parthiban Fathiraja"'
Autor:
Masilan, Karunanithi, Neethiselvan, Neethirajan, Shakila, Robinson Jeya, Muralidharan, Nagarajan, Karthy, Arjunan, Ravikumar, Thangaraji, Parthiban, Fathiraja
Publikováno v:
In Journal of the Indian Chemical Society November 2022 99(11)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Parthiban Fathiraja, Sugumar Gopalrajan, Masilan Karunanithi, Mohan Chitradurga Obaiah, Bharathipriya Rajasekaran, Chinnapiyan Vedhi
Publikováno v:
Polymer Bulletin.
Autor:
Mohan Chitradurga Obaiah, Muralidharan Nagarajan, Sukumar Durairaj, Sugumar Gopalrajan, Parthiban Fathiraja, Neethiselvan Neethirajan, Masilan Karunanithi
Publikováno v:
Cellulose Chemistry and Technology. 55:849-865
The aim of the study has been to develop a biodegradable film from marine polysaccharides. The optimization of polysaccharides quantity for the composite film was sought by empirical response surface methodology. The Box–Behnken Model Design was ap
Autor:
Mohan Chitradurga Obaiah, Sukumar Durairaj, Neethiselvan Neethirajan, Masilan Karunanithi, Sugumar Gopalrajan, Parthiban Fathiraja, Muralidharan Nagarajan
Publikováno v:
Polymer Bulletin. 79:6211-6237
The present study intended to develop improved biopolymer film from seaweed polysaccharides. The quantity optimization of polysaccharides for the composite film was sought by empirical response surface methodology. To achieve the goal, Box–Behnken
Autor:
Kavinesan, Kumar, Sugumar, Gopalrajan, Chrisolite, Bagthasingh, Muthiahsethupathy, Andiappan, Sudarshan, Shanmugam, Parthiban, Fathiraja, Mansoor, Mohamed
Publikováno v:
Environmental Science & Pollution Research; Jun2023, Vol. 30 Issue 26, p68111-68128, 18p
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology. 25:986-1000
In the present study, antioxidative potential of squid protein hydrolysates (SPH) prepared using endogenous pepsin and trypsin prepared from the stomach and pyloric ceca of seer fish respectively was evaluated, in comparison with commercial enzymes.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.