Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Parsons Gf"'
Autor:
Hopkins Dt, Derse Ph, Hackler Lr, E. S. Robaidek, Prescher Ee, Happich Ml, John G. Phillips, Parsons Gf, C. E. Bodwell, Elliott Jg
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 67:621-622
Apparent nitrogen digestibility data were obtained from 4 laboratories for 6 protein sources and 2 diet levels, 6 and 10% protein, after a 2-day adaptation period during the AACC–ASTM protein efficiency ratio (PER) and net protein ratio (NPR) colla
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wilkins K; Health Statistics Division, Statistics Canada, Ottawa, Ontario, K1A 0T6, Canada., Parsons GF, Gentleman JF, Forbes WF
Publikováno v:
Chronic diseases in Canada [Chronic Dis Can] 1999; Vol. 20 (1), pp. 26-35.
Publikováno v:
Health reports [Health Rep] 1998 Summer; Vol. 10 (1), pp. 9-19(ENG); 9-21(FRE).
Autor:
Gentleman JF; Health Statistics Division, Statistics Canada, Ottawa., Parsons GF, Walsh MN, Vayda E
Publikováno v:
Health reports [Health Rep] 1994; Vol. 6 (4), pp. 403-40.
Autor:
Happich ML, Bodwell CE, Hackler LR, Phillips JG, Derse PH, Elliott JG, Hopkins DT, Parsons GF, Prescher EE, Robaidek ES
Publikováno v:
Journal - Association of Official Analytical Chemists [J Assoc Off Anal Chem] 1984 May-Jun; Vol. 67 (3), pp. 621-2.
Autor:
Hrazdina G; Department of Food Science and Technology, Cornell University, Geneva, New York 14456., Parsons GF
Publikováno v:
Plant physiology [Plant Physiol] 1982 Aug; Vol. 70 (2), pp. 506-10.
Autor:
Kertesz ZI, Parsons GF
Publikováno v:
Science (New York, N.Y.) [Science] 1963 Dec 06; Vol. 142 (3597), pp. 1289-90.