Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Pars oesophagea"'
Autor:
Juan Miguel Peralvo-Vidal, Nicolai Rosager Weber, Jens Peter Nielsen, Matthew Denwood, Svend Haugegaard, Anni Øyan Pedersen
Publikováno v:
Porcine Health Management, Vol 7, Iss 1, Pp 1-7 (2021)
Abstract Background The objective of this cross-sectional study was to assess the within-herd prevalence of pars oesophageal ulcers (POU) in high-risk Danish herds using commercial diets. Furthermore, we aimed to estimate the association between gast
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a89e4767b9542b7b37238fc426d4075
Autor:
Svend Haugegaard, Matthew J. Denwood, Juan Miguel Peralvo-Vidal, Nicolai Rosager Weber, Anni Øyan Pedersen, Jens Nielsen
Publikováno v:
Porcine Health Management, Vol 7, Iss 1, Pp 1-7 (2021)
Porcine Health Management
Peralvo-Vidal, J M, Weber, N R, Nielsen, J P, Denwood, M, Haugegaard, S & Pedersen, A Ø 2021, ' Association between gastric content fluidity and pars oesophageal ulcers in nursery pigs : a cross-sectional study of high-risk Danish herds using commercial feed ', Porcine Health Management, vol. 7, 19 . https://doi.org/10.1186/s40813-021-00199-x
Porcine Health Management
Peralvo-Vidal, J M, Weber, N R, Nielsen, J P, Denwood, M, Haugegaard, S & Pedersen, A Ø 2021, ' Association between gastric content fluidity and pars oesophageal ulcers in nursery pigs : a cross-sectional study of high-risk Danish herds using commercial feed ', Porcine Health Management, vol. 7, 19 . https://doi.org/10.1186/s40813-021-00199-x
Background The objective of this cross-sectional study was to assess the within-herd prevalence of pars oesophageal ulcers (POU) in high-risk Danish herds using commercial diets. Furthermore, we aimed to estimate the association between gastric conte
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jens Nielsen, Nicolai Rosager Weber, Julie Krogsdahl Bache, Juan Miguel Peralvo-Vidal, Anni Øyan Pedersen, Svend Haugegaard
Publikováno v:
Peralvo-Vidal, J M, Weber, N R, Nielsen, J P, Bache, J K, Haugegaard, S & Pedersen, A Ø 2021, ' Feeding behavior in nursery pigs affected with gastric ulcers ', Livestock Science, vol. 254, 104745 . https://doi.org/10.1016/j.livsci.2021.104745
Gastric ulcers are a common pathological finding at slaughterhouses, with a prevalence of up to 65% in finishers and 35% in nursery pigs. Pigs’ eating behavior is a dynamic process that can be adapted to feed supply, social pen interactions, and di
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Submitted by MARINA DE MATTOS FERRASSO (marinaferrasso@gmail.com) on 2019-02-26T14:04:28Z No. of bitstreams: 1 Tese Marina Ferrasso repositório.pdf: 767942 bytes, checksum: 0280ffa87725de6e06f4be509e29fe23 (MD5) Approved for entry into archive by RO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::538cb268f5e30cc064d071f196579d3b
Autor:
Ferrasso, Marina de Mattos
Orientador: João Pessoa Araujo Junior
A suinocultura é uma das principais atividades do agronegócio brasileiro. Por isso, perdas devem ser evitadas a fim de satisfazer a indústria e o bem-estar dos animais. O aparecimento de úlceras gastroe
A suinocultura é uma das principais atividades do agronegócio brasileiro. Por isso, perdas devem ser evitadas a fim de satisfazer a indústria e o bem-estar dos animais. O aparecimento de úlceras gastroe
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/180854