Zobrazeno 1 - 10
of 509
pro vyhledávání: '"Parrilla M"'
Autor:
Gonzalez-Ramirez, Marina, Kazakova, Julia, Garcia-Serrano, Pedro, Ubeda, Cristina, Valero, Eva, Cerezo, Ana B., Troncoso, Ana M., Garcia-Parrilla, M. Carmen
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 August 2024 421
Autor:
Planells-Cárcel, Andrés, Kazakova, Julia, Pérez, Cristina, Gonzalez-Ramirez, Marina, Garcia-Parrilla, M. Carmen, Guillamón, José M.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 May 2024 416
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gallardo-Fernandez, Marta, Garcia, Ana Rita, Hornedo-Ortega, Ruth, Troncoso, Ana M., Garcia-Parrilla, M. Carmen, Brito, M. Alexandra
Publikováno v:
Food & Function; 4/7/2024, Vol. 15 Issue 7, p3420-3432, 13p
Autor:
Conde-Parrilla, M. Angeles
Publikováno v:
James Joyce Quarterly, 2018 Apr 01. 55(3/4), 313-331.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45173204
Protective effects of hydroxytyrosol against α-synuclein toxicity on PC12 cells and fibril formation
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology October 2018 120:41-49
Autor:
Álvarez-Fernández, M. Antonia, Fernández-Cruz, E., Cantos-Villar, E., Troncoso, Ana M., García-Parrilla, M. Carmen
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2018 242:345-351