Zobrazeno 1 - 10
of 274
pro vyhledávání: '"Parrado J"'
Publikováno v:
Revista de Ciências Agrárias; Vol. 45 No. 4 (2022); 339-343
Revista de Ciências Agrárias; Vol. 45 Núm. 4 (2022); 339-343
Revista de Ciências Agrárias; Vol. 45 N.º 4 (2022); 339-343
Revista de Ciências Agrárias v.45 n.4 2022
Revista de Ciências Agrárias; Vol. 45 Núm. 4 (2022); 339-343
Revista de Ciências Agrárias; Vol. 45 N.º 4 (2022); 339-343
Revista de Ciências Agrárias v.45 n.4 2022
A fermentative process has been applied to carry out the conversion of sludge from slaughterhouse wastewater treatment into a biostimulant complex. The three biostimulant components are: a) The Bacillus licheniformis biomass, which is a plant growth
Autor:
Orts, A., Garcia-Quintanilla, A., Caballero, P., Orts, J.M., Tejada, M., Martin-Presas, L., Parrado, J.
Publikováno v:
Revista de Ciências Agrárias; Vol. 45 No. 4 (2022); 312-315
Revista de Ciências Agrárias; Vol. 45 Núm. 4 (2022); 312-315
Revista de Ciências Agrárias; Vol. 45 N.º 4 (2022); 312-315
Revista de Ciências Agrárias; Vol. 45 Núm. 4 (2022); 312-315
Revista de Ciências Agrárias; Vol. 45 N.º 4 (2022); 312-315
In the present work, an enzymatic process has been developed for the valorization of okara, through its conversion into an agronomic/environmental biostimulant product with high bioavailability and high content in C, N, P and K. Okara is an insoluble
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Revilla, E., Santa-María, C., Miramontes, E., Candiracci, M., Rodríguez-Morgado, B., Carballo, M., Bautista, J., Castaño, A., Parrado, J.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2013 136(2):526-531
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Catena 2009 77(3):238-247
Publikováno v:
Revista de Ciências Agrárias; out-dez2022, Vol. 45 Issue 4, p339-343, 5p
Autor:
Orts, A., Garcia-Quintanilla, A., Caballero, P., Orts, J. M., Tejada, M., Martin-Presas, L., Parrado, J.
Publikováno v:
Revista de Ciências Agrárias; out-dez2022, Vol. 45 Issue 4, p312-315, 4p
Publikováno v:
In Process Biochemistry 2007 42(11):1492-1497
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.