Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Parolari, Giovanni"'
Autor:
Sinha, Rashmi, Zhao, Ni, Goedert, James J., Byrd, Doratha A., Wan, Yunhu, Hua, Xing, Hullings, Autumn G., Knight, Rob, Breda, Simone van, Mathijs, Karen, de Kok, Theo M., Ward, Mary H., Pieters, Harm-Jan, Sági-Kiss, Virág, Kuhnle, Gunter G., Georgiadis, Panagiotis, Saccani, Giovanna, Parolari, Giovanni, Virgili, Roberta, Hemke, Gert, Hung, Yung, Verbeke, Wim, Masclee, Ad A., Vleugels-Simon, Carla B., van Bodegraven, Adriaan A., Dobbelaere, Dirk, Vandewynkel, Anneleen, Kruijk, Richard van der, Egberts, Frans, Helvoirt, Jan-Hein van
Publikováno v:
In Environmental Research June 2021 197
Autor:
van Breda, Simone G., Mathijs, Karen, Pieters, Harm‐Jan, Sági‐Kiss, Virág, Kuhnle, Gunter G., Georgiadis, Panagiotis, Saccani, Giovanna, Parolari, Giovanni, Virgili, Roberta, Sinha, Rashmi, Hemke, Gert, Hung, Yung, Verbeke, Wim, Masclee, Ad A., Vleugels‐Simon, Carla B., van Bodegraven, Adriaan A., de Kok, Theo M., the PHYTOME consortium
Scope: It has been proposed that endogenously form N‐nitroso compounds (NOCs) are partly responsible for the link between red meat consumption and colorectal cancer (CRC) risk. As nitrite has been indicated as critical factor in the formation of NO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::92e34cb29a3bdd3998eb0be6bc7b1118
https://centaur.reading.ac.uk/99941/1/mnfr.202001214.pdf
https://centaur.reading.ac.uk/99941/1/mnfr.202001214.pdf
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2008 41(7):1160-1166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Merialdi, Giuseppe, Ramini, Mattia, Parolari, Giovanni, Barbuti, Silvana, Frustoli, Maria Angela, Taddei, Roberta, Pongolini, Stefano, Ardigò, Paolo, Cozzolino, Paolo
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety; 2016, Vol. 5 Issue 2, p69-74, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Validation of manufacturing process to control pathogenic bacteria in typical dry fermented products
Autor:
Barbuti, Silvana sbarbuti@libero.it, Parolari, Giovanni1
Publikováno v:
Meat Science. Nov2002, Vol. 62 Issue 3, p323. 7p.