Zobrazeno 1 - 10
of 190
pro vyhledávání: '"Parma ham"'
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101122- (2024)
Food geographical indications (GIs) protected by the European Union collective protection mark (CPM) have been the subject of a growing interest. Several research has analyzed the economic, social and environmental role of CPM, which require Producti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd9e0e8f03514dcb80807af9b8226e79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agnese Arduini, Veronica Redaelli, Fabio Luzi, Stefania Dall'Olio, Vincenzo Pace, Leonardo Nanni Costa
Publikováno v:
Animals, Vol 4, Iss 3, Pp 524-534 (2014)
Pre-slaughter handling is related to defects in fresh hams that result in exclusion from the DPO Parma chain, including hematomas, lacerations, microhaemorrhages and veining. To determine the effects of transport conditions on hams, we collected data
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66d19e806a864891a3d80ead55ab1646
Autor:
Paganelli, Marcella Oliva
A cor vermelha brilhante característica do presunto Parma é resultante, principalmente, do pigmento Zinco-protoporfirina IX (ZnPP). A ZnPP é formada a partir da mioglobina por uma reação de transmetalação, catalisada pela enzima ferroquelatase
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 693-695 (2010)
In order to find objective parameters for the evaluation of pig thighs to be used for PDO processing, digital images of the external surface of 384 left thighs were acquired, to be used for multivariate image analysis. The following parameters were a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dafa7152b5b4ef4ad29b3e9662ac3c7
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 10, Iss 4, Pp -e45 (2011)
The effect of pea and faba bean inclusion in growing-finishing heavy pig diets was evaluated. The following iso-lysinic and iso-energetic diets offered to the pigs in three phases (40-80; 80-120; 120-160 kg) were compared: CTR, control diet with soyb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f595c31b03c49ac9f23956181160505
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 10, Iss 4, Pp e45-e45 (2011)
The effect of pea and faba bean inclusion in growing-finishing heavy pig diets was evaluated. The following iso-lysinic and iso-energetic diets offered to the pigs in three phases (40-80; 80-120; 120-160 kg) were compared: CTR, control diet with soyb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a320227c895b43e396b3c4ebaa24dff2