Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Parkouda, C"'
Variability of nutrients in Parkia biglobosa kernels from three geographical regions in Burkina Faso
Autor:
Guissou, A.W.D.B., Parkouda, C., Vinceti, B., Traoré, E.M.A., Dao, A.S., Termote, C., Manica, M., Savadogo, A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3669::527628fe9b44721ddea54e6853e331a5
http://hdl.handle.net/10449/62912
http://hdl.handle.net/10449/62912
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
THIOMBIANO, D. N. E., PARKOUDA, C., NIÉYIDOUBA, L., AMINATA, S., EULER, A. M. C., BOUSSIM, I. J.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4e4ed827aa551c882247b5b279055314
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1018383
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1018383
Autor:
Parkouda, C, Diawara, B, Lowor, S, Diako, C, Saalia, FK, Annan, NT, Jensen, JS, Tano-Debrah, K, Jakobsen, M
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 10, No 20 (2011); 4197-4206
The volatile compounds associated with baobab seeds fermentation for Maari production were extracted and analysed by Likens-Nickerson simultaneous steam distillation-extraction method and gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS), respectively. Fu
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 7, No 7 (2008)
Bikalga is a product of traditional alkaline fermentation of Hibiscus sabdariffa used as food condiment in African countries including Burkina Faso. Its production process was studied at different productionsites of Burkina Faso where the different s